Mindful eating (individuelt)

Et individuelt kurs- og terapitilbud til deg som strever med mat og følelser.

Ønsker du å finne tilbake til et mer naturlig og gledesfylt forhold til mat?

Ønsker du samtidig å forstå de dypere mekanismene i deg som har ført til det forholdet du har til mat i dag, og ønsker du hjelp til å nøste opp i disse mekanismene og bli fri fra dem?

Med bakgrunn som terapeut og som instruktør i mindful eating har jeg over tid sett behovet for å tilby et individuelt tilpasset opplegg som kan hjelpe deg til å bli fri fra negative mønstre i forhold til mat. Jeg går inn i en prosess sammen med deg som strekker seg over 8-16 uker. Til sammen treffes vi åtte ganger, hver gang i to timer. Sammen legger vi en plan for når det passer best for deg å treffes, og over hvor lang tid du ønsker å fordele disse åtte møtene.  En viktig premiss i denne typen arbeid er at det strekker seg over noe tid, slik at du får anledning til å gå gjennom nødvendige prosesser og har det rommet som skal til for å endre dype vaner og tankemønstre. I prosessen vil du både få en rekke øvelser ti å jobbe med på egen hånd, og terapeutisk veiledning av meg til å møte det som kommer frem i deg gjennom prosessen.

ATAU gestalterapi arrangerer fast to stille dager i året i vakre naturskjønne omgivelser. Som deltaker i terapeutisk tilrettelagt mindful eating, vil du få delta omkostningsfritt på en stille dag. Pris for terapeutisk tilrettelagt mindful eating er kr 1200,- per dobbelttime. (60min x 2)

Foto: Liv R. Ågotnes