Gruppeterapi – kommunikasjon og samspill

Oppdatert: feb. 25

16.mars 2020 - BERGEN


Hva skal til for at du og jeg kan oppleve å være oss selv når vi er sammen? Gruppeterapi kan hjelpe deg til å bli tydeligere med hvem du blir i møte med andre, og på den måten stå mer stødig i deg selv.


Om arrangementet

Sammen vil vi utforske gjennom samtale, eksperimentering/øvelser, refleksjon og deling.

Vi påvirker og blir påvirket i relasjoner og erfarer oss selv forskjellig med forskjellige personer. Hva skjer med meg sammen med andre, i tanker, følelser og kropp?

Kommunikasjon kan være strevsomt. Ved å innta ulike perspektiver åpnes det opp for å se på kommunikasjon som relasjonelle fenomener, heller enn individuelle problemer.

Tidspunkt:

Startdato: 16.mars 2020

Tid: 17.30 – 20.30


Påfølgende dager: 30.mars, 20.april, 27.april, 4 mai (alle datoer fra 17.30 - 20.30)Pris:

Kr.3 000,- (gjelder for 5 kvelder)

Betales via VIPPS 86863 Bindende påmelding ved betaling


Max antall deltakere: 8 personer


Gruppen er åpen for alle med noe erfaring fra gestaltteori. Studenter ved NGI får godkjente PFO timer iht krav fra NGI om å delta i gruppeterapi.

Sted:

Lodin Leppsgt 2B (6. etg) 5003 BergenFor påmelding send e-post til laila.vagenes@atau.no eller benytt kontaktskjema på min nettside som du finner her

Ta gjerne kontakt med meg på mobil: 976 11 305, eller mail: Laila.Vagenes@atau.no


Gestaltterapeut MNGF/GPO Videreutdanning i veiledning VID Bergen Videreutdanning Developmental Somatic Psycotherapy (DSP) Center For Somatic Studies, New York Videreutdanning Mindfulness VID Bergen Instruktør mindful eating Underviser i VEKS fag. IFH Institutt for Helhetsmedisin ( Etikk, personvern, kommunikasjon og terapeutens rolle. Offentlig godkjent fagskole)


44 visninger