MINDFUL EATING - 8 ukers kurs

Oppdatert: 7. aug. 2019

30.10.2019 - BERGEN


Startdato: 30.10.2019

Tidspunkt: 16.30 – 19.30 Pris: Kr.1 000,-

Sted:

Lodin Leppsgt 2B (6. etg) 5003 BergenFor påmelding send e-post til laila.vagenes@atau.no eller benytt kontaktskjema på min nettside som du finner herFor deg som:

- Synes det er vanskelig å begrense matinntaket - Bruker mat som trøst

- Har mistet kontakten med sult- eller metthetsfølelse - Småspiser mye i løpet av døgnet - Har mange regler for hva som er greit å spise og ikke - Blir trist og sliten av reglene knyttet til mat - Og/eller kjenner på skam ett å ha overspist - Ønsker et avslappet og naturlig forhold til mat, kropp og utseendeKurset:

Bli venn med maten / Mindful Eating, er et nytt kurs der du gjennom 8 kurskvelder (+ 1 lørdag) vil få mulighet til å trene på, og gjenopprette et sunt og gledesfylt forhold til mat. Kurset er praktisk bygget opp, med øvelser som kan gi deg verdifulle oppdagelser. Disse erfaringene kan åpne opp for andre valg, og bryte gamle mønstre. Du vil lære å gjenoppdage metthetsignalene i kroppen, lære deg å kjenne forskjellen på sult og indre uro. Erfare hva som skjer når du kobler på hele sanseapparatet når du spiser. Erfare hvordan ulike smaksopplevelser påvirker følelsene dine forskjellig, og sist men ikke minst – oppleve hva små stunder med stillhet og ro kan bidra med i livet ditt.


Datoer:

April: 25. Mai: 2, 9, 16, 23, Juni: 6,13,20 , Kl: 16:30 - 19:30. Dato for lørdag i stillhet: 8 juni 10.00 - 17.00 (Dato kan avtales sammen med deltakere, 8, 9 eller 10. juni)


Mindful Eating er ikke: - Et program for vekttap eller - økning - Råd om ernæring - Diett eller treningsplan - Terapigruppe - Målorientert


ROS (rådgivning om spiseforstyrrelser) tilbyr nå kurset "Bli venn med maten", for personer som opplever episoder av overspising. Denne studien er finansiert av Extrastiftelsen, varer over to år, og ledes av ROS i samarbeid med Modum bad og Universitetet i Bergen. Dette er et evidensbasert kurs, som kombinerer forskning og praksis for å fremme et sunnere forhold til våre egne kropper. Som deltaker godtar du å evaluere kurset. Det bidrar til å generere kunnskap på området overspising, samt utvikling av effektiv hjelp til personen som opplever overspising.

Pris:


Alternativ A Kr.1000 kr for registrering til kurset + 200 kr per år (for å bli ROS støttemedlem) Alternativ

Alternativ B Kr.2500 kr for søkere som ikke ønsker å bli støttemedlem av ROS (Faktura sendes før oppstart av kurs)

Merk: Den gunstige prisen har sammenheng med forskningsprosjektet.

Ta gjerne kontakt med meg på mobil: 976 11 305, eller mail: Laila.Vagenes@atau.no

Kurset vil bli holdt i Helsesenter i Bergen, HsiB sine lokaler: Sverresgt 33 5010 Bergen


183 visninger